На сајму послова и стручних пракси Job Fair који ће се одржати 7. и 8. марта на Електронском факултету у Нишу, компанија Мајкрософт развојни центар, као генерални покровитељ сајма, упознаће младе људе из Ниша и околине са могућностима праксе и запослења које нуди.

Из Мајкрософт развојног центра поручују да највећи број запослених у Развојном центру чине дипломирани инжењери електронике и дипломирани математичари, али и да не постоји ограничење које се односи на годину студија јер се већ након првог семестра може добити пракса, па чак и посао.

Поред информација шта Развојни центар нуди, и какав профил младих талената тражи, првог дана Сајма на штанду Мајкрософта биће организована и симулација интервјуа, која ће омогућити заинтересованима да прођу кроз део селекционог процеса за позиције у Мајкрософт развојном центру.

Позив за запослење и праксу у Мајкрософт развојном центру у Србији отворен је током целе године, а сви заинтересовани више информација могу добити на линку http://www.microsoft.com/serbia/mdcs/jobs.aspx или путем мејла
mdcsinfo@microsoft.com.

Игор Аћимовић

Leave a comment